Har du prøvet at spise grød på restaurant?
(Annonce)
Hvilke retter tænker mest
på når du tænker på restaurant eller cafe i Danmark? Måske stjerneskud, burger,
pomfritter, pizza eller en af de andre ting som vi bestiller mest af når vi
skal spise ude? Det er klart at Danskerne har nogle favoritter når de spiser
ude, men hvorfor ikke prøve noget nyt og alternativt? Grød er blevet spist af
mennesker i rigtig mange år, og grøden har været en af de vigtigste spiser
blandt almindelige mennesker næsten helt siden tidernes morgen. Grød kan laves
på mange forskellige måder, og kan bruges til både morgenmad og aftensmad, hvis
man kender til de forskellige typer.
Hvorfor spiser vi ikke noget mere grød?
Der er selvfølgelig
stadig rigtig mange danskere som spiser havregrød om morgenen og risengrød til
jul, men det ændrer ikke på at grød plejede at være endnu mere udbredt end det
er i dag. Grød er som velkendt en simpel ret, men der findes jo ofte stor
skønhed i de simple ting. Restaurant
Grød er et spisested som har populariseret grøden og vist folk hvor
god mad grød virkelig kan være. Det er nemt at lave sund grød, og ved at bruge
frugt, sirup, kakaopulver eller hvad man ellers kommer i tanke om, så bliver
grøden hurtigt endnu bedre.
Lær at lave din egen risengrød
Risengrød er en dejlig
ret som ofte spises ved juletid, og denne slags grød er et hit blandt mange
børnefamilier. Restaurant Grød har klassikere såsom risengrød ved juletid, og
du kan på deres hjemmeside lære at lave din egen. Mange Danskere bliver
afskrækket fra at lave deres egen risengrød, fordi den hurtigt kan brænde på
eller koge ud. Med den rigtige opskrift bliver det tryggere at lave sin egen
risengrød, og man kan jo sagtens øve sig selvom det ikke er juletid. Du vil helt
sikkert blive en af julefrokostens helt store stjerner, hvis du kan lave din
egen risengrød. Bliv inspireret ved at spise på Restaurant Grød, og find gode
og nemme retter som du kan bruge til hverdag og til fest.
Grød fra andre steder i verden
Det er selvfølgelig ikke
kun i Danmark at der er tradition for at spise grød. I Indien har man for
eksempel spist retten daal i rigtig mange år. Denne ret kan beskrives som en
linsegrød, og smagen kan minde om Indisk Curry på grund af de krydderier som
bruges i retten. Daal er både nemt og virkeligt billigt at lave, og du kan også
spise den på Restaurant Grød. Denne slags grød er et fantastisk eksempel på
hvordan man virkelig kan være kreativ med grød, og få den til at passe til både
morgenmad og aftensmad. Daal kan være en fantastisk frokostret eller god som
aftensmad, og den kan prøves på Restaurant Grød hvis du trænger til at spise
ude.